Seevilla

Seevilla Oost 150m2

De Seevilla is een stijlvoorbeeld van moderne meren-architectuur.

Het appartement Ost heeft twee kleine en een heel groot overdekt balkon, vier slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer met open haard en vide, en een grote eettafel in de gezellige en ruime woonkeuken.

De apparatuur omvat o.a. wasmachine, wasdroger, inductiekookplaat, afwasautomaat, oven, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat.

Dit design appartement is met overdekt balkon naar het zuiden gericht, het heeft extra zonnewering aan de zuid- en oostkant en ligt pal aan de Ossiacher See. Prijs op aanvraag.

Seevilla Zuid 70m2

Het appartement Süd heeft een groot overdekt woonbalkon met tafel en ligbedden en is naar het zuiden gericht.

Het is een heerlijk appartement, direct aan het meer gelegen een heeft extra zonnewering aan de zuidkant. Er zijn twee slaapkamers met comfortabele bedden en inbouwkast, een ruime badkamer met o.a. twee wastafels en haarföhn.

De gezellige woonkeuken heeft een grote eettafel, een zithoek met mogelijkheid tot tweepersoons slaapbank en een glazen schuifpui naar het aangrenzende woonbalkon.

De keukeninrichting omvat o.a. inductiekookplaat, afwasautomaat, oven, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat.

Seevilla Gerlitzen 50m2

Met uitzicht op de Gerlitzen berg en de Ossiacher See heeft dit appartement twee kleine overdekte balkons, een ruime slaapkamer, een apart afsluitbare woonkamer met mogelijkheid van comfortabele tweepersoons slaapbank.

De hal leidt naar de badkamer met o.a. twee wastafels en naar de keuken.

In de keuken staat een eetbar met krukken en is er aan inrichting o.a. inductiekookplaat, afwasautomaat, oven, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat.

Botenhuis

Boven in het botenhuis hebben we twee studio’s van ieder 30 m2.

De ruimte is geheel bekleed met hout en het ruikt een beetje naar dennenhars. De inrichting is strak maar smaakvol met eikenparket, tafel, stoelen, koelkastje, waterkoker (geen keuken) en een comfortabel tweepersoons bed. Er is een mooie kleine badkamer en aan de zuidkant een overdekt balkon direct boven het water. Het uitzicht overdag is onbeschrijfelijk mooi en heldere nachten geven een unieke blik op onze Melkweg. Je wordt er gewekt door de geluiden uit het natuurgebied Bleistätter Moor.

De locatie is geschikt voor o.a. meditatie, natuurobservatie of gewoon even niets van alle dag.

Speciale wensen betreffende inrichting voor workshops, huwelijksreis of slapen onder de open hemel worden graag in behandeling genomen.

Seevilla Tuinkamer 25m2

De Tuinkamer is op de begane grond en drempelvrij te bereiken. De Tuinkamer heeft een eigen grasveld en een klein terras met uitzicht op de Ossiacher See. In de kamer staat een koelkast, een waterkoker en makkelijke stoelen met een leeslamp. De badkamer is ruim en ook als kleedruimte te gebruiken.

Bleistätter Haus

Twee appartementen aan weerszijden van de hal. Het huis is gebouwd in de stijl van moderne meren-architectuur: ieder appartement heeft een overdekt woonbalkon richting zuiden met uitzicht op het instroomgebied van de Ossiacher See en het natuurgebied Bleistätter Moor.

Er is een kleine slaapkamer met een tweepersoonsbed, een badkamer, een heerlijke lichte woonruimte met eettafel, keuken blok en gezellige zithoek met mogelijkheid voor een tweepersoons slaapbank.

De keukeninrichting omvat o.a. inductiekookplaat, afwasautomaat, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat.

Het is minder dan 50 meter lopen over ons terrein naar de oever van het meer.

Reserveren | Colofon | Medische zorg | Privacyverklaring

Copyright © Seevilla 2015 - 2020. All Rights Reserved.